Startsida Kontakta oss Om oss FAQ Video Jobb
Frakt och leverans Betalning / fakturering Status på order Trygg E-handel
Fri frakt på alla ordrar!
Vi är online!
Svarstid max 1 timme
Öppet till 22:00

Onlinefösäljning av Ifö Toaletter

Vad är Ifö Clean?


Är du på jakt efter reservdelar? Här hittar du dem. 

Toaletter från Ifö

När man ska hitta en Ifö toalett så kan vi erbjuda dig flera spännande möjligheter. Ifö är Nordens största tillverkare av miljövänliga och vattenbesparande toaletter och andra sanitetsprodukter.

På grund av Ifös kombination av snygg, unik design och funktionalitet som verkligen är genomtänkt och detaljerad, har de vunnit flera internationella disignpriser genom åren. Ifö är garant för utveckling, som de baserar på kvalitet, hantverk och tradition. Ifö arbetar nämligen tillsammans med ledande designer och arkitekter och det betyder att man får produkter som är genomtänkta, både när det gäller funktion men även det rent estetiska. Blan de toalettstolar vi säljer från Ifö kan man få de enskilda modellerna i olika versioner. Till exempel kan man, när det gäller avlopp, välja mellan ett P-lås eller ett S-lås. När det gäller montering av toaletten, kan man få toaletter som är golvmonterade eller vägghängda och man kan också få det ytskikt man helst vill ha.

När det gäller ytskikt är det stor skillnad på de olika modellerna och det kan till exempel vara: CeramicPlus, EasyClean, Vitt porslin, Ideal Plus, Kera Tec eller Wondergliss. Oavsett vilka önskemål man har, så kan man altid hitta information om varje enskild produkt, som kanske kan vara en hjälp på vägen när det gäller att välja rätt toalettstol. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta oss.

Facebook Trustpilot Trygg E-handel Google Plus Twitter Youtube Pricerunner
Varan är nu lagd i korgen

Välj om du vill fortsätta handla eller gå till korgenDetta meddelande stängs automatiskt om 5 sekunder