Startsida Status på order Kontakta oss Om oss FAQ Video Frakt Betalning Trygg E-handel
Till kassan
Fri frakt på alla ordrar!
Chat
Vi är online!
Mail
Svarstid max 1 timme
Ring 08-55803010
Öppet till 22:00

Onlineförsäljning av Ifö Toaletter

Vad är Ifö Clean?

 
 
Är du på jakt efter reservdelar? Här hittar du dem. 

Toaletter från Ifö

När du är på jakt efter en ny toalett så kan vi erbjuda dig flera spännande möjligheter från Ifö. Ifö är Nordens största tillverkare av miljövänliga och vattenbesparande toaletter och andra sanitetsprodukter.På grund av Ifös kombination av snygg, unik design och funktionalitet som verkligen är genomtänkt och detaljerad, har de vunnit flera internationella designpriser genom åren. Ifö är garant för utveckling, som de baserar på kvalitet, hantverk och tradition. Ifö arbetar nämligen tillsammans med ledande designer och arkitekter och det betyder att man får produkter som är genomtänkta, både när det gäller funktion men även det rent estetiska.

Vilken toalett ska jag välja?

Bland de toalettstolar vi säljer från Ifö kan man få de enskilda modellerna i olika versioner. Till exempel kan man, när det gäller avlopp, välja mellan ett P-lås eller ett S-lås. P-lås innebär att du har ett avlopp som går rakt bak in i väggen bakom den golvstående toalettstolen. S-lås är när avloppet istället går ned i golvet. När det kommer till montering av toaletten, kan man få toaletter som är golvmonterade eller vägghängda. Vad man önskar är helt efter egen smak, men på sistone har vägghängda toaletter med dolda cisterner blivit allt med populära då det är enklare att göra rent på golvet och dessutom tar de mindre plats. En vägghängd toalett innebär dock en installation i väggen, eller att man bygger ut en ”box” till cisternen. Detta kan låta klumpigt men vissa föredrar denna lösning även estetiskt då det tillkommer en praktisk ”hylla” på utbyggnaden som kan utnyttjas till förvaring, ljus, dekorationer eller annat.

När det gäller ytskikt finns det ofta två valmöjligheter: Vanligt porslin eller Ifö Clean. Ifö Clean är en ytbehandling på porslinet som gör det lättare att hålla rent och dessutom blir toalettens yta mer slitstark. Du kan läsa mer om ytbehandlingar här.

Oavsett vilka önskemål du har, så finns det helt säkert en Ifötoalett som passar dig. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta vår kundservice. Vi har långa öppettider och fackfolk som sitter redo att hjälpa dig.

Varan är nu lagd i korgen