Startsida Status på order Kontakta oss Om oss FAQ Video Frakt Betalning Trygg E-handel
Till kassan
Fri frakt på alla ordrar!
Chat
Vi är offline.
Mail
Klicka för att skicka e-post
Ring 08-55803010
Öppnar i morgon 08:00

Ifö

Köp Ifö toalettsitsar online

Här på sidan hittar du vårt stora urval av toalettsitsar från Ifö. Genom att köpa din Ifö-sits genom oss garanterar vi kvalitet till ett billigt pris.

Kort om Ifö

Ifö är kända för att producera kvalitetsprodukter där design, hållbarhet och funktionalitet blir högt prioriterat. Ifö ligger alltid i framkant när det gäller utvecklingen av produkter och har många prodykter med smarta moderna lösningar. Detta speglas också i deras toalettsitsar som är mycket genomtänkta både i design och funktion. Du ser det speciellt på deras nya Ifö Sign serie där sitsen speglar den moderna innovationstiden vi lever i idag med extra komfort och lyx i vardagen.

Här på sidan hittar du toalettsitsar från flera serier, nya som gamla. T ex hittar du sitsar till serien Ifö Aqua 21 (1991-1996) men även Ifö Cera (1996-) och den nyaste Ifö Sign (2006-). Utöver detta har vi även  t ex. barnsitsar och universalsitsar.

 

Ifö Sign – Toalettsits med nya funktioner

Den nya Ifö Sign sitsen har höjt standarden på marknaden och gjort ett ordentligt avtryck. Nu har det kommit två nya funktioner som Ifö kan addera till sin lista av smarta funktioner, nämligen Quick Release och Soft Close. Quick Release gör att du enkelt kan ”klicka av” toalettsitsen från toalettstolen för att komma åt bättre vid rengöring. Soft Close ser till att toalettlocket aldrig smäller igen, utan sänks långsamt ned av sig själv med hjälp av de specialdesignade gångjärnen som har ett inbyggt motstånd. Denna funktion är en av de små detaljer i vardagen som gör stor skillnad i form av ökad komfort och lyxkänsla!

» Ifösanitet är design till förnuftiga priser

» Klicka här för monterings-/underhållsmanualer

 

 

Varan är nu lagd i korgen