2.000
 
Startsida Kundtjänst Ofta ställda frågor Kontakta oss Om oss Video
Frakt och leverans Betalning / fakturering Trygg E-handel
Vi är offline.
Klicka för att skicka e-post
Se öppettider

Köp Gustavsberg produkter billigt

Kort om Gustavsberg

Om du letar efter spännande produkter från Gustavsberg, så förhandlar vi med ett stort och varierat urval innanför deras sortiment av armaturer till kök och bad, sanitet och badrumsmöbler. AB Villeroy & Boch Gustavsberg är en av Skandinaviens förande producenter av badrumsprodukter med försäljning i många länder i Europa, och eftersom Gustavsbergsgruppen är ett dottersällskap, som ägs av den tyska koncern Villeroy & Boch AG, tillhör den en av Europas största producenter av badrumsartiklar.

Verksamheten Gustavsberg har igenom många år haft en mycket unik och stark intresse i vattenbesparande produkter. Förutom att deras produkter ska ha ett läckert och hållbart design, ska vattenbesparningen vara inkorporerad i produkternas profiler. Det finns inga tvivel om, att Gustavsberg tar miljön mycket allvarligt, och detta koncept strävar hele tiden efter att kunna kombinera nutidens teknologi och design. Här står effektivitet och vattenbesparing i centrum, vilket passar otroligt bra till den stora medvetenhet som många förbrukare har i dag.

Det finns inga tvivel om, att detta företagskoncept passar storartat till den tid, som vi lever i. Aldrig förr har det varit så mycket uppmärksamhet på natur, miljö och de knappa resurser, samtidigt som dom flesta förbrukare intresserar sig för läcker design, som man inte har kompromissat med när det gäller kvalitet och hållbarhet. Vi säljer många intressanta produkter från Gustavsberg, och det kan bestämt anbefallas att se närmare på detta unika sortiment. Om man önskar kvalitet i toppklass till attraktiva priser, så hittar du den optimala lösningen här.

Gustavsbergsblandare och tillbehör

Gustavsbergssanitet och möbler

Varan är nu lagd i korgen


Välj om du vill fortsätta handla eller gå till korgenDetta meddelande stängs automatiskt om 5 sekunder