Tillbaka
0
Meny

KALLT HEMMA? Håll värmen - SE ERBJUDANDEN HÄR

FM Mattsson

Svenska kvalitetsblandare i en klass för sig!

Andra produkter från FM Mattsson

Svenska kvalitetsblandare

FM Mattsson är en av Sveriges största producenter inom blandare i Sverige men producerar också flera olika varor till bad och kök. FM Mattson var det första företaget som tillverkade blandare med keramisk tätning och frostsäkra utomhuskranar.

De  står för hög kvalitet blandat med en spännande design i den skandinaviska anda. Dessutom gäller 5 års kalk, tempratur och tryckgaranti på alla säkerhetsblandare.

Även om du har vatten med hög kalkhalt i ska det inte påverkar funktionen i blandaren. Tack vare dubbelfunktionen hos deras säkerhetsblandare får du alltid den temperatur du vill ha. De garanterar att temperaturen håller sig inom +1°C när du använder rinnande vatten, även om temperatur och tryck i ledningarna varierar. Sedan slipper du tryckstötar i rören då alla deras blandare är utrustade med deras speciella mjukstängningsteknik. Med armaturer och blandare från FM Mattson är du garanterad en produkt av hög kvalitet som håller svensk standard.

Kort om FM Mattsson

FM Mattsson är Sveriges äldsta krantillverkare. Redan 1865 grundades företaget av Frost Matts Mattsson, och har sedan dess varit en föregångare för hela branschen. 

En stor del av FM Mattssons framgångar genom åren har grundats av alla de skickliga och uppfinningsrika människor, som bor och verkar på företaget i byn Östnor i Dalarna. I generation efter generation har hantverkstraditioner gått i arv, och kunskaper om mässingens innersta hemligheter vårdats ömt. Mässingen är traktens eget guld. 
Blandarna utmärker sig framförallt för sin höga kvalitet och sina innovativa tekniska lösningar. 

För de allra flesta är blandaren bara en vacker inredningsdetalj som ska  leverera vatten och förhöja känslan i ett kök eller ett badrum. För de som har  jobbat med det här i över hundrafemtio år handlar det om så mycket mer. De ser estetiska värden också i insidan, att till exempel få utveckla tekniska lösningar och funktioner som gör att du spar vatten och energi, och därmed också  vår miljö. Det är i grunden vad estetik handlar om för, att alltid se till helheten. Ett bra exempel på detta är en av deras kranserier FM Mattsson 9000E. Den  har en insida som garanterat håller vad utsidan lovar.

Fmmattsson.se hjälper dig med inspiration

På Fmmattsson.se kan du hitta inspiration till ditt badrum och även se alla deras varor. 

Hittar du inte varan du söker?

Vi kan skaffa alla varor från FM Mattsson, så om det är en vara vi inte har på hemsidan, kontakta vår kundservice så återkommer vi med pris och leveranstid.