Startsida Kontakta oss Om oss FAQ Video Jobb
Frakt och leverans Betalning / fakturering Status på order Trygg E-handel
Fri frakt på alla ordrar!
Vi är offline.
Klicka för att skicka e-post
Se öppettider

FM Mattsson

FM Mattsson-produkter till kök och badrum

Andra produkter från FM Mattsson

Kort om FM Mattsson

Fm Mattsson är den största producent av blandningsbatterier till kök, handfat och bad i Sverige. Fm Mattsson var dom första som tillverkade keramisk tätning och fryssäkra vattenkranar till utomhusbruk. 

Fm Mattsson står för hög kvalitet samt ett spännande design i den skandinaviska anda - dessutom är det 5 års garanti mot tillkalkning och temperaturavvikelse på alla FM Mattsson blandare: 

5 års kalkgaranti på FM Mattsson blandare: 

Även om du har kalkhaltigt vatten i ditt hem så ska det inte påverka funktionen hos din FM Mattssons blandare. Det garanterar vi. Vi åtar oss att åtgärda eventuella fel om funktionen hos FM Mattsson blandarens styrenhet skulle bli nedsatt på grund av kalkbeläggningar. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. 

5 års tempgaranti på FM Mattsson blandare: 

Tack vare dubbelfunktionen hos våra FM Mattsson säkerhetsblandare får du alltid den temperatur du vill ha. Vi garanterar att temperaturen håller sig inom +– 1°C när du använder rinnande vatten, även om temperatur och tryck i ledningarna varierar på FM Mattsson blandaren. Om FM Mattsson blandaren inte uppfyller det här åtgärdar vi felet. Självklart behöver du ha tillgång till varmvatten för att garantin ska gälla på blandaren. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. 

5 års tryckgaranti på FM Mattsson blandare: 

Du slipper smällar och tryckstötar i rören tack vare vår världsunika mjukstängningsteknik på FM Mattsson blandare. Det garanterar vi. Vi åtar oss att åtgärda eventuella fel om FM Mattssons blandarens stängningstid inte är minst 0,2 sekunder. Garantin gäller alla FM Mattssons engreppsblandare med mjukstängningsfunktion. 

FM Mattsson blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet. 

Med armaturer och blandare från Fm Mattson är du säkrad ett produkt av hög kvalitet. Med deras världsunika system soft closing, kan Fm Mattson erbjuda livstidsgaranti på deras enkelgrepps armaturer. Dessutom ger dom också fem års temp- och kalk garanti. FM Mattsson Garbo-serien är blivit tilldelad prisen "udmärkt Svensk form" och är därmed den enda armaturserie som någonsin har mottagit denna pris.

Fmmattsson.se hjälper dig med inspiration

På Fmmattsson.se kan du hitta inspiration till ditt badrum och även se alla deras varor. 

Hittar du inte varan du söker?

Vi kan skaffa alla varor från FM Mattsson, så om det är en vara vi inte har på hemsidan, kontakta vår kundservice så återkommer vi med pris och leveranstid. 

 

 

Facebook Trustpilot Trygg E-handel Google Plus Twitter Youtube Pricerunner
Varan är nu lagd i korgen

Välj om du vill fortsätta handla eller gå till korgenDetta meddelande stängs automatiskt om 5 sekunder