Tillbaka
0
Meny

Gustavsberg

Allt till diit badrum - Toalett, dusch, handfat och mycket mer!

AB Villeroy & Boch Gustavsberg är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter och deras varor säljs i många länder i Europa. Gustavsbergsgruppen är ett dotterbolag som ägs 100% av tyska Villeroy & Boch AG och tillhör därför en av Europas största producenter av badrumsartiklar.

Historien bakom Gustavsberg

Historian bakom Gustavsberg sträcker sig helt till 1825 då de startade sin porslinsproduktion. Deras historia är lång och mycket har hänt genom åren, men deras framgång har varit bestående. Gustavsberg har alltid varit bra på att hitta sätt att kombinera modern teknik och design med ett ständigt innovationstänk framåt.

Redan 1840 blev företaget internationellt känt för sina produkter och för sitt konstnärliga sätt att designa på. Gustavsber har också alltid varit framme med miljötänk och ”gröna” lösningar vilket resulterade i att de var först i världen att producera en vattenbesparande blandare. De utvecklade en vattensparande teknik för en-greppsblandare vilket medförde världspatent.

Hållbarhet utan att kompromissa med designen

Företaget Gustavsberg har under många år haft ett mycket unikt och starkt interesse i vattenbesparande produkter. Utöver att deras produkter ska ha ett snyggt och hållbart design ska vattenbesparing vara inbyggt i produkternas profil. Det är ingen tvekan om att Gustavsberg tar miljö och knappa resurser mycket allvarligt och att de hela tiden efterstävar att kombinera detta med nutidens teknologi och design.

Här står effektivitet och vattenbesparande åtgärder i centrum, vilket passar perfekt till den stora medvetenhet som konsumenterna har idag. Denna affärsidé passar perfekt i den tid vi lever i. Aldrig har så mycket uppmärksamhet riktats mot natur, miljö och begränsade resurser samtidigt som de flesta konsumenter är intresserade i snygg design, där det inte ska kompromissas med kvalitet och hållbarhet.

Vi säljer många intressanta produkter från Gustavsberg som kombinerar just miljövänligt med snygg design, så tveka inte att titta närmare på deras unika sortiment. Om du önskar kvalitet i toppklass till attraktiva priser är det här den optimala lösningen.

Chat Starta en chat