Startsida Kontakta oss Om oss FAQ Video Jobb
Frakt och leverans Betalning / fakturering Status på order Trygg E-handel
Fri frakt på alla ordrar!
Vi är offline.
Klicka för att skicka e-post
Öppnar 08:00

Gustavsberg 


AB Villeroy & Boch Gustavsberg är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter och deras varor säljs i många länder i Europa. Gustavsbergsgruppen är ett dotterbolag som ägs 100% av tyska Villeroy & Boch AG och tillhör därför en av Europas största producenter av badrumsartiklar.

Gustavsberg Blandare

Övriga produkter

Hållbarhet utan kompromissa med designen

Företaget Gustavsberg har under många år haft ett mycket unikt och starkt interesse i vattenbesparande produkter. Utöver att deras produkter ska ha ett snyggt och hållbart design ska vattenbesparing vara inbyggt i produkternas profil. Det är ingen tvekan om att Gustavsberg tar miljö och knappa resurser mycket allvarligt och att de hela tiden efterstävar att kombimnera detta med nutidens teknologi och design. Här står effektivitet och vattenbesparande åtgärder i centrum, vilket passar perfekt till den stora medvetenhet som konsumenterna har idag.

Denna affärsidé passar perfekt i den tid vi lever i. Aldrig har det varit så mycket uppmärksamhet på natur, miljö och begränsade resurser och samtidigt är de flesta konsumenter intresserade i snygg design, där det inte ska kompromissas med kvalitet och hållbarhet. Vi säljer många interessanta produkter från Gustavsberg och det kan bestämt rekommenderaa att titta närmare på deras unika sortiment. Om du önskar kvalitet i toppklass till attraktiva priser är det här den optimala lösningen.

 

Facebook Trustpilot Trygg E-handel Google Plus Twitter Youtube Pricerunner
Varan är nu lagd i korgen

Välj om du vill fortsätta handla eller gå till korgenDetta meddelande stängs automatiskt om 5 sekunder