Fantastiska priser på Damixa Silhouet-serien just nu - upptäck en värld av möjligheter

Fantastiska priser på Damixa Silhouet-serien just nu - upptäck en värld av möjligheter

Bottenventiler

Behöver du en ny bottenventil till tvättstället? Vi har ett stort urval av bottenventiler i många vackra färger, som bottenventil i mässing, krom eller svart.

Vælg filtre
Dine valg
    Pris
    kr
    kr
    Bottenventiltyp
    91
    Produkt
    91
    Bräddavlopp
    91
    Färg
    91
    + Visa fler
    Producent
    91
    + Visa fler
      Viser46af134produkter
      Viser 46 ud af 134 produkter
      Visa fler produkter

      Vanliga frågor om bottenventiler

      • 1

        Vad är en push-open bottenventil?

        Med en push-open bottenventil kan du undvika att ha en lyft-upp stång sittandes på din blandare. Du stänger för ventilen genom att trycka ned den och när du vill öppna den trycker du bara ned på ventilen igen, och då poppar den upp.

      • 2

        Vad är en bottenventil?

        Bottenventilen är den del som länkar vasken med avloppet/vattenlåset och har ofta den funktionen att man kan stänga avloppet. Det finns flera olika sorters bottenventiler som t.ex. push-open, lyft-upp. Storleken på en bottenventil till handfat är standard 5/4 men man ska vara uppmärksam på om vasken som den ska monteras på är med eller utan bräddavlopp.

      • 3

        Ska jag använda bottenventil med eller utan bräddavlopp?

        Det är handfatet som bottenventilen monteras på som avgör om det ska vara med eller utan bräddavlopp. Om tvättstället har ett breddavlopp uppe vid kanten som vattnet rinner ut igenom när det stiger i tvättstället så ska bottenventilen också köpas med bräddavlopp. I ett tvättställ där det inte finns något breddavlopp ska bottenventilen vara utan bräddavlopp.