Startsida Status på order Kontakta oss Om oss FAQ Video Frakt Betalning Trygg E-handel
Till kassan
Fri frakt på alla ordrar!
Chat
Vi är offline.
Mail
Klicka för att skicka e-post
Ring 08-55803010
Öppet till 15:00

Badrum - Allt till ditt badrum hittar du online här

Badrum

Allt till ditt Badrum

Sätt ihop ditt eget badrum från grunden

Badrummet är kanske det viktigaste rummet i ditt hem! I ditt badrum förenas design, praktiska detaljer och funktionallitet och blir ett. Det är viktigt att du trivs i ditt badrum och att det fungerar i praktiken i en hektisk vardag, därför har vi samlat allt du kan tänkas behöva för att sätta just din personliga prägel på ditt badrum. Hos VVSochBAD.se hittar du allt inom badrumsinredning och mycket mer därtill. Är du osäker på vad som passar ihop, tveka inte att fråga oss! Vi är utbildade inom badrum och kan hjälpa dig att komponera något som just du kommer att trivas med.

Du sätter själv ihop ditt badrum efter din personliga smak, vi har något för alla! Välj bland hundratals varor i olika badrumsstilar. Romantisk? Klasisk svensk stil? Dansk design? Stilrent och enkelt? Kombination av flera stilar? Inga problem, vi fixar allt! Är du på jakt efter något du inte hittar på vår hemsida, tveka inte att kontakta oss. Vi kan skaffa mycket mer till ditt badrum än det vi har på hemsidan.

Köp ditt badrum hos oss

Vi har allt från blandare till ångduschar och badrumsfläktar, allt samlat på ett och samma ställe för att underlätta för dig som kund. Du kan välja ett genomgående märke som representerar just din stil, eller blanda hej vilt efter eget tycke och smak. Det finns inga regler när det kommer till att sätta ihop ett badrum designmässigt. Bara din fantasi sätter gränser! De flesta varor från olika märken passar dessutom ihop dimensionsmässigt men dubbelkolla med vår kundservice om du är osäker.

Vi har ett brett sortiment med badrumsinredning från Nordens alla ledande producenter. Ut över det pressar vi priserna i botten utan onödiga mellanhänder eller extra kostnader. Här kan du tryggt beställa och betala med kort, faktura eller förskottsbetalning. Du väljer helt enkelt det betalningssätt som passar bäst för dig och din plånbok. Du får de flesta varorna levererade direkt hem till dörren, utan extra kostnad. Ditt badrum kan inte bli billigare! Och glöm inte att vi inte kompromissar med kvaliteten. Vi säljer riktiga märkesvaror till ditt badrum för vrakpriser.

Vi offerterar dessutom gärna större beställningar som säkrar dig marknadens bästa pris. 

 

 

Varan är nu lagd i korgen