Startsida Kontakta oss Om oss FAQ Video Jobb
Frakt och leverans Betalning / fakturering Status på order Trygg E-handel
Fri frakt på alla ordrar!
Vi är offline.
Klicka för att skicka e-post
Se öppettider

Badrum - Allt till ditt badrum hittar du online här

Badrum

Badrum

Sätt ihop ditt eget badrum från grunden

Badrummet är kanske det viktigaste rummet i ditt hem! I ditt badrum förenas personlig design med funktionalitet. Det är viktigt att du trivs i ditt badrum, därför har vi samlat allt du kan tänkas behöva för att sätta just din personliga prägel på badrummet. Hos VVSochBAD.se hittar du allt inom badrumsinredning och mycket mer därtill. Är du osäker på vad som passar ihop, tveka inte att fråga oss! Vi är utbildade inom badrum och kan hjälpa dig att kompnera något som just du kommer att trivas med.

Du sätter själv ihop ditt badrum efter din personliga smak, vi har något för alla! Välj bland hundratals varor i olika badrumsstilar. Romantisk? Klasissk svensk stil? Stilren dansk design? Kombination av flera stilar? Inga problem, vi fixar allt! Är du på jakt efter något du inte hittar på vår hemsida, tveka inte att kontakta oss. Vi kan skaffa mycket mer till ditt badrum än det vi har på hemsidan.

Vi har allt från blandare till ångduschar och badrumsfläktar, allt samlat på ett och samma ställe för att underlätta för dig som kund. Du kan välja ett genomgående märke som representerar just din stil, eller blanda hej vilt efter eget tycke och smak. Det finns inga regler när det kommer till att sätta ihop ett badrum designmässigt. Bara din fantasi sätter gränser! De flesta varorfrån olika märken passar dessutom ihop dimensionsmässigt men dubbelkolla med vår kundservice om du är osäker.

Vi har ett brett sortiment med badrumsinredning från Nordens alla ledande producenter. Dessutom pressar vi priserna i botten utan onödiga mellanhänder eller extra kostnader. Här kan du tryggt beställa och betala med kort eller faktura. Du får de flesta varorna levererade direkt hem till dörren, utan extra kostnad. Ditt badrum kan inte bli billigare! Och glöm inte att vi inte kompromissar med kvaliteten. Vi säljer märkesvaror till ditt badrum för vrakpriser.

 

 

 

Facebook Trustpilot Trygg E-handel Google Plus Twitter Youtube Pricerunner
Varan är nu lagd i korgen

Välj om du vill fortsätta handla eller gå till korgenDetta meddelande stängs automatiskt om 5 sekunder