Startsida Kundtjänst Ofta ställda frågor Kontakta oss Om oss Video
Frakt och leverans Betalning / fakturering Trygg E-handel
Fri frakt på alla ordrar!
Vi är offline.
Klicka för att skicka e-post
Se öppettider

Toaletter

Värt att veta om Toalett & tillbehör!

Det finns massor av toaletter - även kallade wc-stolar eller klosetter. Här hos VVSochBad.se hittar du helt säkert den toalettstol du söker!

Här nedan hittar du ett stort sortiment av toaletter som vi, för att det ska vara överskådligt, har delat in i olika kategorier så att du lättare hittar den toalettstol som passar till dina önskemål och behov.

Den klassiska monteringsformen är en golvmonterad toalettstol med antingen S-lås eller P-lås. Skillnaden mellan dessa wc-stolar är att avloppet på en toalettstol med S-lås går lodrätt ned i golvet, medan det på en toalettstol med P-lås går horisontellt bakåt och in i väggen.

Förutom de golvmonterade toaletterna kan du också välja vägghängda toaletter som fås med antingen en synlig cistern eller med dold inbyggd cistern där det är som att skålen "svävar" fritt i luften. Deassa toaletter ger ett otroligt enkelt uttryck och de är också lättare att göra rent än den traditionella toalettstolen.

I dag har de flesta toaletter antingen 2/4 eller 3/6 liters spolning. Om man byter ut en gammal toalettstol med en nyare så kan man snabbt minska vattenkostnaderna på grund av vattenbesparingen i de nya modellerna.

Varan är nu lagd i korgen

Välj om du vill fortsätta handla eller gå till korgenDetta meddelande stängs automatiskt om 5 sekunder