Startsida Kontakta oss Om oss FAQ Video Jobb
Frakt och leverans Betalning / fakturering Status på order Trygg E-handel
Fri frakt på alla ordrar!
Vi är offline.
Klicka för att skicka e-post
Se öppettider

Toalettsits - Producenter

Hitta din toalettsits hos oss

En ny sits kan vara mer än bara funktionell. Toalettsitsar kan också vara vackra och kan hjälpa till att sätta en personlig prägel på badrummet. Det finns mängder av toalettsitsar i många fina varianter och material. På den här sidan hittar du ett brett sortiment av sitsar från många kända tillverkare som t.ex. Pressalit, Ifö, Duravit och Gustavsberg. Det är enkelt att beställa varor på vår hemsida och du får varan levererad direkt till dörren eller till postombud. På så sätt sparar du både pengar och tid. Behöver du hjälp eller saknar du information om toalettsitsar är du alltid välkommen att kontakta kundtjänst - vi sitter klara att besvara dina frågor och hjälpa dig vidare med din beställning.

Det är viktigt att du väljer rätt sits och en modell som passar just din toalettstol. Det finns i princip inga "standardsitsar". Det vi behöver veta för att kunna hitta den sits som passar din toalettstol är fabrikat, modell och årgång. Är du osäker på något av detta kan du skicka bilder på din toalett (framifrån, från sidan och uppifrån där man ser tryckknappen) så kan vi oftast avgöra vilken modell det är och vilket sits du ska välja. Du kan också använda denna sitsguide för att hitta den som passar din toalett.

Om softclose har slutat fungera på din sits, eller om du saknar en "dämpningsplupp" eller liknande är det inte säkert att du behöver köpa en helt ny toalettsits. Vi har även reservdelar så du kan komma billigare undan. Kontakta oss för vidare hjälp med att hitta rätt delar.  

 

 

Facebook Trustpilot Trygg E-handel Google Plus Twitter Youtube Pricerunner
Varan är nu lagd i korgen

Välj om du vill fortsätta handla eller gå till korgenDetta meddelande stängs automatiskt om 5 sekunder