Startsida Status på order Kontakta oss Om oss FAQ Video Frakt Betalning Trygg E-handel
Till kassan
Fri frakt på alla ordrar!
Chat
Vi är offline.
Mail
Svarstid max 1 timme, 15 min
Ring 08-55803010
Öppnar 08:00

Bäst säljande toalettsitsar

Toalettsits - Producenter

Hitta din toalettsits hos oss

En ny sits kan vara mer än bara funktionell. Toalettsitsar kan också vara vackra och kan hjälpa till att sätta en personlig prägel på badrummet. Det finns mängder av toalettsitsar i många fina varianter och material. På den här sidan hittar du ett brett sortiment av sitsar från många kända tillverkare som t.ex. Pressalit, Ifö, Duravit och Gustavsberg. Det är enkelt att beställa varor på vår hemsida och du får varan levererad direkt till dörren eller till postombud. På så sätt sparar du både pengar och tid. Behöver du hjälp eller saknar du information om toalettsitsar är du alltid välkommen att kontakta kundtjänst - vi sitter klara att besvara dina frågor och hjälpa dig vidare med din beställning.

Det är viktigt att du väljer rätt sits och en modell som passar just din toalettstol. Det finns i princip inga "standardsitsar". Det vi behöver veta för att kunna hitta den sits som passar din toalettstol är fabrikat, modell och årgång. Är du osäker på något av detta kan du skicka bilder på din toalett (framifrån, från sidan och uppifrån där man ser tryckknappen) så kan vi oftast avgöra vilken modell det är och vilket sits du ska välja. Du kan också använda denna sitsguide för att hitta den som passar din toalett.

Du kan även börja med att klicka dig in på den producent som du vet din toalett kommer ifrån. Producenterna hittar du ovan och vi har samlat alla modeller så du enkelt kan se vilken det är som är "din". 

Ut över att du behöver en sits som passar just din toalett, finns det ofta en rad tillval som du kan göra. Till exempel kan du få toalettsitsar som inte smäller när de släpps ner på toaletten, är lätta att rengöra eller kan "klickas" av för att du bättre ska kunna komma åt undertill vid rengöringen. Funktionen "Soft Close" är en funktion som är inbyggd i gängorna och gör att toalettsitsen alltid stängs långsamt, även om du bara släpper ned det. Så, smällande toalettlock är snart ett minne blott! Rengöringsvänlig yta är ofta också ett tillval som uppskattas av många. Det innebär en extra yta där keramiken bränns på ett speciellt sätt. Detta innebär att ytan stöter bort smuts och är lättare att rengöra. Du kan läsa mer om rengöringsvänliga ytor här. "Quick Release" är den funktion som många uppskattar vid rengöring. Denna funktion innebär att sitsen sitter fast på klickgängor så att den enkelt kan "klickas av" vid rengöring och "klickas på" igen när du är färdig med städningen. Detta underlättar enormt i städningen och uppskattas av många.

Om softclose har slutat fungera på din sits, eller om du saknar en "dämpningsplupp" eller liknande är det inte säkert att du behöver köpa en helt ny toalettsits. Vi har även reservdelar så du kan komma billigare undan. Kontakta oss för vidare hjälp med att hitta rätt delar.  

 

 

Varan är nu lagd i korgen