Drömmer du om ett badrum men har lågt till avloppet? Se vad Grundfos Sololift2 kan göra för dig

Drömmer du om ett badrum men har lågt till avloppet? Se vad Grundfos Sololift2 kan göra för dig

Tvättställsblandare

Tvättställsblandare i olika varianter hittar du hos oss på vvsochbad.se. Vi har ett stort och varierat sortiment av tvättställsblandare och det finns verkligen massor att välja mellan oavsett vilka behov och önskemål du har. Vi har tvättställsblandare från alla kända producenter. Titta igenom vårt utbud av tvättställsblandare och lägg en beställning idag!

Vælg filtre
Dine valg
    Pris
    kr
    kr
    Färg
    91
    + Visa fler
    Yta
    91
    + Visa fler
    Betjäning
    91
    Montering
    91
    Bottenventil
    91
    Handdusch
    91
    Anslutning
    91
    Care
    91
    Kallstart
    91
    Serie
    91
    + Visa fler
    Producent
    91
    + Visa fler
      Viser46af1045produkter
      Viser 46 ud af 1045 produkter
      Visa fler produkter

      Find det rette tillbehör

      Vanliga frågor om tvättställsblandare

      • 1

        Vad är en keramisk insats i en tvättställsblandare?

        Insatsen är den del som styr vattentrycket när du öppnar och stänger av vattenkranen. Slitdelarna i insatsen blir mycket mer tåliga när de är gjorda är i keramik.

      • 2

        Kan man själv ersätta/montera sin tvättställsblandare?

        Ja, du kan själv montera och ansluta dina blandare. Man får dock inte ändra på rörledningar och installationer som går in i väggen eller på något sätt är gömda.

      • 3

        Vad är en termostatblandare?

        På en termostatblandare är det inte ett grepp som styr det kalla vattnet och ett annat som styr det varma. Utan här ställer man in temperaturen på det ena greppet och trycket på vattnet på det andra. Du kan på detta sätt ställa in badvattnet till den temperatur som passar dig och gör att du slipper justera kallt och varmt varje gång du ska duscha/bada.

      • 4

        Vad är skillnaden på krom, matt krom och rostfritt?

        Krom: kallas också blank Krom. Det är en extra ytbehandling (förkromning) som läggs ytterst på blandaren. Matt krom: kallas också borstad krom. Det är i princip det samma som vanlig krom, men det har blivit borstat så det får en matt yta. Rostfritt stål: några blandare är i äkta rostfritt stål, det är inte bara en yta, då är hela blandaren i massivt rostfritt stål.

      • 5

        Vad betyder med lyft-upp eller med bottenventil?

        Båda uttrycken betyder i stort sett samma sak. Lyft-upp eller bottenventil på en tvättställsblandare är funktionen där man via en dragstång på baksidan av blandaren kan öppna och stänga proppen nere i handfatet. I så fall kommer bottenventilen levereras med blandaren.